SANOAT TOKSIKOLOGIYASI - JUMANAZAROVA MUHLISA ILHOMBOYEVNA; QURBONOV ABDULAZIZ ABDURAXMONIVICH; KARIMOV JAMSHID RUSTAMOVICH (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYASI:  MEN  USHBU  MAQOLAMDA  NEYROGEN TOKSIKOLOGIYA  VA  KIMYOVIY  BIOLOGIK  ZAXARLANISHLAR TO’G’RISIDA SO’Z YURUTILADI.