QISHLOQ XO‘JALIGI RESURSLARIDAN SAMARALI FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH. - Berdanov Maksimjan Abatovish (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  qishloq  xo‘jaligi  resurslaridan  samarali foydalanishni  yaxshilash  strategiyalarini  o‘rganib  chiqadi.  Barqaror  rivojlanish  va hosildorlikni oshirishni ta‘minlash maqsadida mavjud adabiyotlar, metodologiyalar va so‘nggi  innovatsiyalarni  chuqur  tahlil  qilish  orqali  eng  yaxshi  amaliyotlar  va yaxshilanish  talab  qilinadigan  sohalar  aniqlanadi.  Siyosatchilar  va  amaliyotchilar uchun resurslarni boshqarishni optimallashtirish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.