BOSHLANGʻICH SINF O’QUVCHILARIDA KASR VA KASR HAQIDAGI TASAVVURLARINI SHAKKLANTIRISH - Mardonov Eshim Muratovich; Soleyeva Amira Jurabekovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  boshlangʻich  sinf  matematika  darslarida oʻquvchilarni ulush va kasr tushunchalarini oʻrgatishga doir topshiriqlarning ahamiyati va zarurati keltirib oʻtilgan. Oʻquvchilarga ulush va kasr tushunchalarini oʻrgatishning innovatsion usullari yoritilgan.