MAKTAB, MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASASI VA OILA HAMKORLIGI - SADULLAYEVA UMIDAXON RAUPJON QIZI; SHARIPOVA GULASAL NURMAMAT QIZI; QURBONOVA HUSNORA FOZILOVNA; TASHANOVA MANZURA ABSAMATOVNA (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim maktabgacha ta’lim  muassasasi, maktab va ota-onalarning hamkorligini qanday  yo’lga qoyilishi bilan bo’g’liq ma’lumotlar, tavsiyalar va yo’l yo’riqlarni keltirib o’tilgan.