QOBILIYATLAR VA ULARNING SHAXSNING RIVOJLANISHIGA TA’SIRI - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; TURDIMURATOVA KIBRIYAXON YUNUSOVNA; SAPAROVA MASHXURA DAVRONBEKOVNA; XURRAMOVA SHOHNOZA SOBIROVNA (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada    aynan  qobilyatning  shaxs  rivojlanishiga qanchalik  darajada  ta’sir  ko’rsata  olishi  va  shaxsdagi  mavjud  bo’lgan  tug’ma qobilyatlar to’g’risida turli olimlarning qarashlari hamda fikrlar keltirilib o’tilgan.