MUHAMMAD YUSUF IJODIDA BADIIY TASVIR VOSITALARINING O‘RNI - Z.Nizomova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: O‘zbek xalqining taniqlin shoiri Muhammad Yusuf ijodida badiiy tasvir vositalarining  mahorat bilan qo‘llangani va ma’no ko‘chishini ko‘chishi  shoir she’rlari asosida tahlil qilingan.