SAYFI SAROYI VA UNING “SUHAYL VA GULDURSUN” DOSTONIDA ISHQ MASALASI - Salimova Rayxona Burxon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Abdulla  Qodiriyning  oʻzbek  nasri  rivojiga  qoʻshgan  hissasi, shuningdek,  adib  asarlarining  yaratilishi,  nasr  taraqqiyoti,  shakllanish  bosqichlari haqida mulohaza yuritiladi.