ABDULLA QAHHOR HIKOYALARIDA IJTIMOIY HAYOT - Gulnora Rahmatova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqola  Abdulla  Qahhorning  hikoyalari,  ulardagi ijtimoiy  hayot  tasviri  va  tavsifi  masalalariga  bag‘ishlangan  bo‘lib,  unda  yozuvchi mahorati  muammosiga  ham  e’tibor  qaratilgan.  Abdulla  Qahhorning  ijodida  hikoya janri yaqqol ajralib turishi, ularningi boshqa ijodkorlarning hikoyalaridan tubdan farq qilishi xususida ham fikr yuritilgan.