YANCI O`ZBEKISTON YOSHLARINING KOMMUNIKATIV SAVODXONLIGINI TA’MINLASHDA DARS MATERIALLARINI TANLASH. - Kenjaev Shavkatjon Xusanovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Mazkur maqolada o‘quvchilarining bilim, malaka va ko‘nikmalari kommunikativ  faoliyati  namoyon  bo‘lishi,  oʻquvchilarning  oʻqitish  va  jodiy qobilyatlarinrivojlantirishda  IQ  testlari  asosida  oʻquvchilarnin  bilimini  aniqlash  va ularni guruhlarga ajratish, oʻzbek va chet el olimlarining tadqiqotlaridan foydalanish haqidagi fikrlarini oʻrganib tahlil qilish, dars jarayonida yangi innovatsion metodlardan foydalanishi  kerakligi  va  kreativlik  asosida  har  bir  fan  oʻqituvchilari  darsni  toʻgri tashkil qilinishi tahlil va natijalari haqida soʻz yuritiladi.