GLOBALLASHUV DAVRIDA YANGI O`ZBEKISTON YOSHLARINI MA’NAVIY BO`XRONLARDAN ASRASH MUAMMOlARI - Kenjaev Shavkatjon Xusanovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Maqolada  globallashuv  davrida  yangi  o`zbekiston  yoshlarini  ma’naviy bo`xronlardan  asrash  muammolariga  e’tibor  qaratishgan.  Shuningdek,  ma’naviy bo`xronlar  tushunchasi,uning  turli  yo‘llar  bilan  kirib  kelishi,  yoshlar  tarbiyasiga ko‘rsatayotgansalbiy ta’siri hamda ma’naviy bo’xronlarning oldini olishgadoir taklif vatavsiyalar berilgan.