NÓKIS RAYONI AYMAĞINDAĞI AYIRIM ADAM ATLARINA QOYILĞAN TOPONIMLERDIÑ ETIMOLOGIYASI - Karimbaeva Anisa Sultanbay-qızı (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotaciya  :  Bul  maqalada  Qaraqalpaqstan  Respublikası  Nókis  rayonı aymaǵındaǵı  adam  atlarına  qoyılǵan  ayırım  oykonim  hım  gidronimler  haqqında maǵlıwmat beriledi. Bul toponimlerdiń qanday shaxslardıń atlarına qoyılǵanlıǵı hám olar arasındaǵı baylanıslardı kórsetiledi.