OMMAVIY TARTIBSIZLIKLARNI BARTARAF ETISH VA OLDINI OLISH BO'YICHA SIYOSIY, SOTSIOLOGIK YONDASHUVLAR VA OMMAVIY KAYFIYATLAR BO'YICHA TUSHUNCHALAR. - Hamiraev Sobir Qahramonovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ommaviy tartibsizlikni bartaraf etish va oldini olishda siyosiy, sotsiologik yondashuvlar va ommaviy kayfiyatlar yoritilib beriladi.