NOTO'LIQ OILALARDA TARBIYALANAYOTGAN BOLALARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Jo‘lmurodov Oybek Asliddin o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Kuzatishlar natijasida bola qanchalik kichik yoshda bo’lsa oila va  uning  oqibatlarini,  ajralishini  tasavvur  qila  olmaydi  degan  tushuncha  noto’g’ri ekanligima’lum bo’ldi. Bolalar qanday yoshda bo’lishlaridan qat’iy nazar oilaviy nizo va ajralishdan qattiq iztirob chekadilar, ruhiy tushkun, odamovi bo’lib qolishadi