INFORMATIKA FANLARINI O‘QITISHDA MASOFAVIY VA KOMPYUTER TA’LIMI TEXNOLOGIYALARI - ABDUMO'MINOV BURXONJON SUNNATILLO O'G'LI; MAMATMURODOV RUFAT SHERZOD O’G’LI (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  zamonaviy texnologiyalar orqali informatika fanlarini o‘qitishni samaradorligi va interfaolligini oshirish imkoniyatlarini tavsiflaydi. Shu bilan birga, texnologiyalarni  joriy  qilish  jarayonida  duch  kelinadigan  to‘siqlarni  ham  tanqidiy tahlil  qiladi.  Kelajakda  AI,  blockchain  va  kvant  hisoblash  kabi  yangi texnologiyalarning ta’limga integratsiyasi haqida fikrlar keltirilgan.