ТЕХНОГЕН ТУСДАГИ ФАВҚУЛОДДА ВАЗИЯТЛАРДА ТЕХНИК ЭКСПЕРТИЗАНИ ЎТКАЗИШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - М.Б. Арипходжаева; Хакимов Озодбек Хамиджонович (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Анотация:  Мақолада  фавқулодда  вазиятларда  техник  экспертизаларни ўтказишда  воқеа  жойини  кўздан  кечиришни  такомиллаштириш,  шунингдек, кўздан кечиришда учувчи қурилмалардан фойдаланиш орқали экспертларнинг иш самарадорлигини ошириш таклиф қилинган.