O’ZBEKISTONDA SOVETLARNING SAVODSIZLIKNI TUGATISH BORASIDA AMALGA OSHIRILGAN ISHLARI HAQIDA AYRIM MULOHAZALAR - Tuxmakova D (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya.  Ushbu  maqolada  XX  asrning  30-40  yillarida  O’zbekistonda sovetlarning  savodsizlikni  tugatish  borasida  amalga  oshirilgan  ishlari  va  bu  borada o’zlarining mafkurasiga munosib vakillar yetishtirishga urunishlari tahlil qilingan.