ANTROPOMETRIYA , DINAMOMETRIYA VA SPIROMETRIYA O’TKAZISHNING AHAMIYATI - Akbarova Dilshoda Shuxratbekovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya-ushbu maqolada antropometriya, dinamometriya va spirometriya o’tkazishning  ahamiyati  yoritilgan  bo’lib,  mazkur  masala  yuzadidan  muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy  tafsiyalar o’z ifodasini topgan.