INSON RESURSLARINI BOSHQARISH JARAYONINI SAMARALI TASHKIL ETISH (TOSHKENT VILOYATI G'AZNACHILIK XIZMATI MISOLIDA) - Kayumova Shahlo Uktamovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Hozirgi  globallashuv  va  iqtisodiy  o‘zgaruvchanlik  davrida  inson resurslarini  boshqarish  jarayonini  samarali  tashkil  etish  masalasi  dolzarb muammolardan biri hisoblanadi. Toshkent viloyati G‘aznachilik xizmati faoliyatida inson  resurslarini  boshqarish  strategiyalarini  ishlab  chiqish  va  amalga  oshirish tashkilotning uzoq muddatli muvaffaqiyatini ta’minlash uchun muhim ahamiyatga ega. Inson resurslarini boshqarish samaradorligini oshirish uchun xodimlarning salohiyatini rivojlantirish,  motivatsiya  tizimini  takomillashtirish  va  innovatsion  yondashuvlarni joriy  etish  talab  etiladi.  Ushbu  maqolada  inson  resurslarini  boshqarish  jarayonini samarali tashkil etish uchun zarur bo‘lgan omillar va usullar tahlil qilinadi.