QISHLOQ XO'JALIGI UCHUN AJRATILGAN SUBSIDIYALAR - Zuparov Sardor Obidovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Qishloq  xo‘jaligi  uchun  ajratilgan  subsidiyalarni  takomillashtirish qishloq xo‘jaligini rivojlantirish va iqtisodiy barqarorlikni ta’minlashda muhim ahamiyatga  ega.  Ushbu  subsidiyalar  orqali qishloq xo‘jaligi  ishlab  chiqaruvchilari uchun  moliyaviy  qo‘llab-quvvatlash  mexanizmlari  kengaytiriladi,  innovatsion texnologiyalar  joriy  qilinadi  va  mahsuldorlikni  oshirish  imkoniyati  yaratiladi. Subsidiyalarning  samarali  taqsimoti  qishloq  xo‘jaligi  mahsulotlarining  tannarxini pasaytirish va raqobatbardoshligini oshirishda muhim o‘rin tutadi.