DAVLAT ULISHIGA EGA BO'LGAN BANKLARNING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH YO'LLARI - Kattaye Nurbek Muxiddin o`g`li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Davlat  ulushiga  ega  bo‘lgan  banklarning  raqobatbardoshligini  oshirish mamlakatning  moliyaviy  tizimini  barqarorlashtirish  va  iqtisodiy  rivojlanishini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega. Bu banklar moliyaviy xizmatlar sifatini oshirish, mijozlarga  qulaylik  yaratish  va  zamonaviy  texnologiyalarni  joriy  qilish  orqali raqobatbardoshlikni oshirishi lozim.