PSIXOLOGIK-XIZMATNI TASHKIL ETISHDA VA SINF RAHBARLAR BILAN HAMKORLIKNI TA’MINLASH YO’LLARI. - Abdullayeva Nargizaxon Abdurahmonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya. Ushbu maqolada psixologik-xizmatni tashkil etish bo’yicha 2019-yil 12- iyundagi 577-sonli qarorida belgilangan vazifalar. Ta’lim muassasalarida psixologik- xizmatni tashkil etishda psixolog va sinf rahbarlar bilan hamkorlikni yo’lga qo’yish o’quvchilarning ijobiy sifatlarini shakillantirish va metodlardan foydalanish haqida ilmiy-amaliy tavsiyalar berilgan.