PAST O’ZLASHTIRUVCHI BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARI BILAN ISHLASH JARAYONIDA LAYOQATNI QOBILIYATGA AYLANTIRISHDA PSIXOLOGIK MASLAHAT BERISH - Valijonova Nigoraxon Zaylobiddinova (TADQIQOTLAR, 2025)
Hayotda o’z o’rnini topishga intilish kasb-hunar egallash, ixtisoslikni tanlash, istiqbol rejasini tuzish, kelajakka jiddiy munosabatda bo’lishni keltirib chiqaradi. Biroq bu davr kuch-g’ayrat, shijoat, qahramonlik ko’rsatishga urinish, jamoat, jamiyat va hodisalariga toʻgʻri munosabada boʻlishni va past oʻzlashtiruvchi oʻquvchilar bilan biroz koʻproq shugʻullanishga yoʻnaltirilgan tadbirlar haqida yoritib oʻtilgan.