UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA ONA TILI FANINI OʻQITISHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING DIDAKTIK VA METODIK IMKONIYATLARI - Qosimova Sevara Akbarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada zamonaviy umumta’lim maktablarida ona tili fanini oʻqitish jarayonida innovatsion pedagogik texnologiyalardan samarali foydalanishning didaktik-metodik imkoniyatlari ochib berilgan, an’anaviy ta’lim paradigmasi bilan integratsiyalash, mavjud mexanizmlarni yanada takomillashtirishga oid metodik tavsiyalar tahlil qilingan.