KASBIY MUHIM SIFATLAR - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; Oblayeva E’zoza Hasan qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Kasbiy muhim sifatlar – bu shaxsning professional faoliyatida muvaffaqiyatga erishishi va o‘z vazifalarini samarali bajarishi uchun zarur bo‘lgan shaxsiy xususiyatlar va ko‘nikmalardir. Har bir kasb o‘ziga xos bilim, malaka va fazilatlarni talab qiladi, lekin umumiy sifatlar mavjud bo‘lib, ular barcha kasblar uchun dolzarb hisoblanadi.Quyida bunday sifatlarning asosiy turlari vaularning ahamiyati haqida soʻz yuritiladi.