KONSULTATIV PSIXOLOGIYA : ASOSIY TAMOYILLAR YONDASHUVLAR VA AMALIYOTDAGI ŌRNI. - Akbaraliyeva Asilaxon Tajiddinovna; Abduraxmonova Risolat Botir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Konsultativ psixologiya insonlar o’rtasidagi muammolarni hal qilishda, stressni boshqarishda, munosabatlardagi qiyinchiliklarni bartaraf etishda va o’z-o’zini anglashda yordam beruvchi muhim psixologik yondashuvdir. Ushbu maqolada konsultativ psixologiyaning asosiy tamoyillari, usullari va uning amaliyotdagi o’rni ko’rib chiqiladi. Maqola psixologlarning mijozlar bilan ishlashdagi metodlarini, samaradorligini va kelajakda bu sohaning rivojlanish istiqbollarini tahlil qiladi.