O’SMIR VA KATTALAR MULOQOTI - Akbaraliyeva Asilaxon Tajiddinovna; Shoyusufova Muslima Kamoliddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada oʻsmirlik davrining oʻziga xos xususiyatlari va ularning kattalar bilan muloqot jarayoniga taʼsiri tahlil qilinadi. Muloqotdagi asosiy muammolar, jumladan, tushunmovchilik, avtoritar uslub va texnologik tafovutlarning salbiy oqibatlari yoritiladi. Samarali muloqotning tamoyillari – hurmat, faol tinglash va qoʻllab-quvvatlash usullari asosida oʻsmir va kattalar oʻrtasidagi munosabatlarni yaxshilash yoʻllari koʻrib chiqiladi.