ULUG’BEK HAMDAMNING “MUSULMON” HIKOYASIDA KONFLIKT - Karimova Mahliyoxon Mahkamjon qizi. (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqola Ulug’bek Hamdamning “Musulmon” hikoyasi tahliliga bag’ishlangan. Tahlil davomida asardagi konfliktning turlari, uning syujetni boshqarishdagi roli va ahamiyati haqida so’z yuritiladi.