IQTIDORLI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Nishonova Oqibatxon Adilovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada ta’lim jarayonida iqtidorli o’quvchilarni aniqlashning pedagogik-psixologik usullarini nazariy va amaliy jihatlari hamda intellektual rivojlanishi yuqori bo’lgan bolalarni o’qitishning asosiy yondashuvlari keltirib o’tilgan.