ISLOMIY SUG‘URTA – TAKOFULNING MOHIYATI, AN’ANAVIY SUG‘URTADAN FARQLI JIHATLARI - Naimova Mashhura Qobiljon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada islomiy sug‘urta – takoful tushunchasi, takofulning mohiyati hamda uning an’anaviy sug‘urtadan farqli jihatlari haqida so‘z boradi.