TEMPERAMENT HAQIDA TUSHUNCHA. TEMPERAMENT TIPIGA MOS JUFT TANLASH-OILAVIY MUNOSABATLARNI MUSTAHKAMLIGI OMILI SIFATIDA - Yadgarova Ozoda Ibragimovna; Buriboyeva Fotima Rustam qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Temperament haqida tushuncha yoritilgan. Temperament tipiga mos juft tanlash-oilaviy munosabatlarni mustahkamligi haqida ma’lumotlar berilgan.