TAQDIMOT 100 KUNDA XORIJIY TILINI OʻRGANISH INTENSIV KURS - Mirzaqulov Shuxratjon Qashqaraliyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Ushbu darslikda nemis tilini nol darajadan oʻrganish uchun leksik va grammatik materiallar mavjud. Kurs 100 ta nisbatan kichik, ammo qizgʻin darslarga boʻlingan, yaʼni 1 darsni oʻzlashtirish uchun 1 kun kerak boʻladi. Til va nutq koʻnikmalarini mashq qilish uchun koʻplab mashqlar taklif etiladi, ularning kalitlari kitobning oxirida joylashgan. Qoʻllanma sizga nemis tilidagi matnlar bilan ishlashni ham oʻrgatadi. Kitob nemis tilini oʻrganish jarayonini ortiqcha kechiktirmasdan oʻzlashtirmoqchi boʻlgan har bir kishi uchun moʻljallangan va intensiv mustaqil oʻrganishga tayyor. Ushbu kitob rus tilida boʻlib krill alifbosida chop etilgan. Bu esa katta avlod vakillari va oʻrta yosh avlodni birdek qamrab oladi.