MARKAZLASHGAN MOLIYA DAROMADLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISH ISTIQBOLLARI. - Kupaysinov Behruz Xurshid o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Davlat moliyasini shakllantirishda umumdavlat soliqlarning ahamiyatliligini oshirish ishlarini tashkil qilish va davlat moliyasini boshqarish samaradorligini oshirish maqsadida soliq tushumlarini prognozlashning keng ko‘lamli usullarini joriy etish yuzasidan takliflar berilgan.