МЕТОДИК МАҲОРАТ СОАТЛАРИНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШДА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВ - Садоқат Ĝофурова (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ушбу мақолада методик маҳорат соатларини ташкил қилишда инновацион ёндашувлар ўрганилган. Таълим жараёнини такомиллаштириш учун замонавий ахборот-коммуникация технологиялари, интерактив усуллар, геймификация элементлари ҳамда онлайн платформалардан самарали фойдаланиш йўллари таҳлил қилинган. Методик маҳорат соатларида инновацион ёндашувларни қўллаш орқали ўқитувчиларнинг касбий ривожланишига ҳисса қўшиш мумкинлиги таъкидланган. Мақола таълим тизимини модернизация қилишдаги амалий қўлланма сифатида тавсия этилади.