АҲОЛИ ПУНКТЛАРИ ЕР МАЙДОНЛАРИНИ ТАЛОН-ТОРОЖ ҚИЛИНИШИНИ ОЛДИНИ ОЛИШДА ПРОКУРОР НАЗОРАТИ - Назаров Мирзобедил Шухратович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада Ўзбекистон Республикасида ер соҳасидаги қонунчилик ижроси устидан прокурор назорати фаолиятининг ташкилий ҳуқуқий асослари, қишлоқ хўжалигига мўлжалланган ерлар ва аҳоли пунктлари ер майдонларини талон-торож қилинишининг олдини олиш, ер участкаларидан фойдаланишда прокурор назоратининг роли ва бошқа масалалар кўриб чиқилади.