METODIK MAHORAT SOATLARINI TASHKIL QILISHDA INNOVATSION YONDASHUV - Yo'ldosheva Sevara Ziyodulla qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada metodik mahorat soatlarini tashkil qilishda innovatsion yondashuvlar o‘rganilgan. Ta’lim jarayonini takomillashtirish uchun zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, interaktiv usullar, geymifikatsiya elementlari hamda onlayn platformalardan samarali foydalanish yo‘llari tahlil qilingan. Metodik mahorat soatlarida innovatsion yondashuvlarni qo‘llash orqali o‘qituvchilarning kasbiy rivojlanishiga hissa qo‘shish mumkinligi ta’kidlangan. Maqola ta’lim tizimini modernizatsiya qilishdagi amaliy qo‘llanma sifatida tavsiya etiladi.