DAVLAT MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TARBIYACHILARNING KOMPETENSIYAVIY MASHG‘ULOTLARNI BOSHQARISHI - Toktayeva Aksana Kazbekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida kompetensiyaviy yondashuv asosida ta’lim-tarbiya jarayonini tashkil etish o‘ta muhimdir. Ushbu maqolada kompetensiyaviy mashg‘ulotlarning mohiyati, ularni boshqarishning ahamiyati va samarali boshqarish usullari haqida so‘z yuritiladi.