MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA O’YINNING AHAMIYATI - Madaminova Zuxra Abdullayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maktabgacha yoshdagi bolalarning rivojlanishida o’yinlar alohida o‘rin tutadi. Bolalar bu bosqichda o‘yin orqali o‘qish, o‘rganish va ijtimoiy ko‘nikmalarni rivojlantirishga moyil bo‘ladilar.Didaktik o’yinlarning mohiyati.