KREATIV PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH. - Usmanova Gulfira Uzakbayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida kreativ texnologiyalarning qo‘llanilishi, ularning afzalliklari va bolalarning rivojlanishiga ta’siri yoritilgan.