XOTIN-QIZLARNING SIYOSIY FAOLLIGINI OSHIRISHDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN CHORA-TADBIRLAR VA BU BORADA O‘ZBEKISTON TAJRIBASI - Elboyeva Shaxnoza; Jalilova Munisa (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada mustaqillik yillarida O‘zbekistonda ayollarning ijtimoiy-siyosiy faolligini oshirishda amalga oshirilayotgan hamda xotin- qizlarni qo‘llab-quvvatlash borasida olib borilayotgan islohotlar, bu borada O‘zbekiston tajribasining jahon hamjamiyatida tadbiq etish imkomiyatlari yuzasidan taklif va tavsiyalar berilgan.