ALISHER NAVOIYNING TA’LIMIY-PEDAGOGIK QARASHLARI - Akbarova Maftuna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Alisher Navoiy Oʻzbek tilini meʼyorlashtirish, yangi soʻzlarni yaratish, grammatik qoidalarni ishlab chiqishda katta hissa qoʻshgan. Uning o‘zbek tili va adabiyotiga oid asarlari bugungi kungacha doimiy ahamiyatga ega.