ZAMONAVIY DUNYODA MULOQOTNING OZIGA XOSLIGI - Akbaraliyeva Asilaxon Tajiddinova; Lutfullaayeva Fotima (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola zamonaviy jamiyatda muloqotning oʻziga xos xususiyatlarini tahlil qiladi. Globallashuv, informasion texnologiyalarning tez rivojlanishi va ijtimoiy tarmoqlarning keng tarqalishi muloqot jarayonlariga jiddiy ta’sir koʻrsatmoqda. Maqolada onlayn muloqotning afzalliklari va kamchiliklari, mijozlar bilan muloqotdagi yangi usullar, shuningdek, muloqot madaniyatining oʻzgarishi muhokama qilinadi.