BIZNESNI RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA KOMPANIYALAR QIYMATINI BAHOLASH - Jurabayev Nodirbek Mamasidiq oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Biznesni raqamlashtirish sharoitida kompaniyalar qiymatini baholash an’anaviy usullardan farq qiladi. Yangi texnologiyalarning paydo boʻlishi bilan kompaniyalarning qiymatini belgilovchi omillar tubdan oʻzgarib bormoqda. Oʻzbekiston kompaniyalarining qiymatini baholashda mahalliy bozorning oʻziga xos xususiyatlari, qonunchilik bazasi va raqamli infratuzilmaning rivojlanish darajasini hisobga olish zarur.