TIKUVCHILIKNI O’QITISHDA ZAMONAVIY INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH - Arziyeva Muxabbatxon Xamidjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tikuvchilik tarixi va tikuvchilikni o’qitishda zamonaviy innovatsion metodlardan foydalanish haqida so’z boradi.