SUD EKSPERTIZA XULOSALARINI BAHOLASH AMALIYOTI - Sobirov Furkat Baxromboy o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya. Mazkur maqolada jinoyat ishini sudga qadar yuritish bosqichida sud ekspertiza xulosalarining ilmiy asoslanganlik masalasini baholashning o‘ziga xos xususiyatlari sud-xatshunoslik ekspertizasi misolida atroflicha tahlil qilingan bo‘lib, bunda sud-xatshunoslik ekspertizasi bo‘yicha tuzilayotgan ekspertiza xulosalarini baholashning huquqiy asoslari, mazkur jarayonni amalga oshirishda yuzaga kelayotgan muammoli holatlar va ularni bartaraf etish yuzasidan asoslantirilgan takliflar keltirib o‘tilgan.