ЖАМИЯТНИНГ ТЕЗКОР АХБОРОТГА БЎЛГАН ЭҲТИЁЖИ - Элёр Мирзаев Анварович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Интернетнинг оммавий ахборот воситалари ривожига таъсири. Тезкор ахборот етказиб беришда ахборот технологияларининг ўрни. Ахборот коммуникацион технологиялар жамият ривожидаги аҳамияти.