ИНТЕРНЕТ ЖУРНАЛИСТИКАСИНИНГ АХБОРОТ ОЛАМИДАГИ ЎРНИ - Элёр Мирзаев Анварович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Интернет журналистика фаолиятнинг мустақил йўналиши сифати ривожаланиши. Глобал ривожланишнинг ва анъанавий нашрлар фаолиятига таъсири. Онлайн нашрлар улкан ахборот манбаи сифатида ўсиб бориши.