БОСМА НАШРЛАРНИНГ ЭЛЕКТРОН ШАКЛЛАРИ ЯРАТИЛИШИНИНГ ЗАРУРАТИ ВА МУАММОЛАРИ - Элёр Мирзаев Анварович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Интернет журналистикаси имкониятилари ва замонавий технологилардан оммавий ахборот воситаларига ривожи йўлида фойдаланиш, Интернет журналистиканинг бошқа оммавий ахборот воситаларидан устунлиги, босма нашрларнинг электрон шакллари яратилишининг зарурати.