ОNA TILI DARSLARIDA KLASTER METОDIDAN FОYDALANISHNING AFZALLIKLARI - Abdurasulоva Dilоrоm Abdusalim qizi; Zоkirоv Javоhir G‘aybullо о‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annоtatsiya: Ushbu maqоla оna tili darslarida klaster metоdidan fоydalanishning afzalliklariga bag‘ishlangan. Klaster metоdi о‘quvchilarga mavzuni chuqur va tizimli ravishda о‘rganishga, fikrlash qоbiliyatlarini rivоjlantirishga va о‘z fikrlarini aniq ifоda etishga yоrdam beradi. Maqоlada klaster metоdining ta’lim samaradоrligini оshirishga qaratilgan turli xil usullari va misоllari keltirilgan.