PSIXOLOGIYADA SEZGI SHAKLLANISHINING MUHIM MASALALARI - Yuldasheva Shabnam Xikmatillayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inson tanasi sezgi turlari va adaptatsiyasi o’rganilgan Sezgi – ongimizga ayni vaqtda, bevosita ta’sir qilib turgan narsa va hodisalarning ayrim xususiyatlarini aks ettirishdan iborat psixik jarayondir. Materiya bizning sezgi organlarimizga ta’sir qilib sezgi hosil qiladi.