SHARQ MUTAFAKKIRLARI ASARLARIDA TAFAKKUR TUSHUNCHASI - Shixova Inobat Omonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada sharq mutafakkirlari asarlarida tafakkur va mantiqiy fikrlash tushunchalari haqida so‘z yuritiladi.